ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees voordat je gaat bestellen de algemene voorwaarden goed door. Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden als je een bestelling plaatst.
Heb je vragen? Neem dan even contact op:

Kadootjespost.nl
Tuinderslaantje 22
3645 EX Vinkeveen
info@kadootjespost.nl
▪ KvK 34181140
▪ BTW NL001884837B94

Artikel 1 | Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen Kadootjespost.nl en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met Kadootjespost.nl, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien Kadootjespost.nl hier schriftelijk mee heeft ingestemd.

Met overeenkomst wordt in dit geval bedoeld het plaatsen van een bestelling, het ingaan op een aanbieding, het aanvragen van een offerte etc.

Artikel 2 | Prijs en product

Alle producten op Kadootjespost.nl zijn nauwkeurig beschreven. Indien hier onduidelijkheden over zijn, kun je contact opnemen met Kadootjespost.nl: info@kadootjespost.nl. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De verzendkosten variëren van € 3,50 tot € 4,95 (Nederland). Voor verzendkosten naar landen buiten Nederland, zie winkelwagen. De definitieve verzendkosten worden in het bestelproces berekend. Kadootjespost.nl is te allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen.

Artikel 3 | Garantie

Alle artikelen die verkocht worden op Kadootjespost.nl zijn van goede kwaliteit. De producten op de site zijn zo grondig mogelijk beschreven. Indien zich problemen voordoen met de door uw bestelde producten, kun je contact opnemen met Kadootjespost.nl via info@kadootjespost.nl.

Artikel 4 | Levering

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling op werkdagen (maandag tot en met vrijdag met uitzondering van feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders aangegeven tijdens het bestelproces.
Bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbus- of pakketpost. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Kadootjespost.nl is niet verantwoordelijkheid voor schade en/of het wegraken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich voordoet, neem dan wel even contact op met Kadootjespost.nl . Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de jouw juiste adresgegevens. Indien je hier een fout in maakt, is Kadootjespost.nl niet aansprakelijk.

Artikel 5 | Betaling

Op Kadootjespost.nl kan worden betaald door middel van iDeal en vooraf overschrijven. Een bestelling dient te worden betaald binnen 5 werkdagen, daarna wordt uw gereserveerde bestelling weer vrijgegeven. Indien het betalen niet lukt binnen 5 werkdagen, neem dan even contact op met Kadootjespost.nl via info@kadootjespost.nl. Dan wordt je bestelling wat langer voor je gereserveerd.

Artikel 6 | Klachten

Indien er klachten zijn kun je altijd contact opnemen met Kadootjespost.nl. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor je probleem.

Artikel 7 | Annuleren en retourneren

Je kunt je bestelling annuleren door middel van het sturen van een mail naar info@kadootjespost.nl o.v.v. Retour. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren, indien je ontevreden bent. Let wel dat de verzendkosten dan voor je eigen rekening zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product. Daarnaast dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Als het product niet goed wordt geretourneerd, kan Kadootjespost.nl de kosten van dit product niet vergoeden.

Kadootjespost.nl heeft het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.

Artikel 8 | Kortingscodes

In enkele gevallen/bij specifieke acties zijn kortingscodes beschikbaar. Het gebruik van een kortingscode wordt alleen goedgekeurd en is alleen legitiem als deze wordt gebruikt bij de daarvoor bedoelde artikelen. Dit staat bij de artikelen vermeld. Indien een kortingscode onjuist wordt gebruikt, wordt er contact met je opgenomen om dit op te lossen. Je bestelling wordt pas verzonden als het juiste totaalbedrag van je bestelling is betaald.


Kadootjespost.nl is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • Voor 15.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Betaal veilig met Ideal of overschrijving
  • Brievenbuspost € 2,50
  • Pakketpost € 4,95
  • Wees er snel bij, want op=op
© 2017 - 2021 Kadootjespost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel